Het Bahá’í-wereldgeloof

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Bahá'í logo
Details
Datum en uur: 
zondag, 11 februari, 2007 - 11:00 tot 13:00
Spreker: 
Bert Kersten
Bijdrage: 
Vrije bijdrage

Eenheid, het centrale thema in deze religie, komt terug in één God (onkenbaar en onbereikbaar voor de mens), één religie (die steeds weer wordt hernieuwd wanneer de mensheid een nieuwe fase in gaat) en één mensheid (eenheid in verscheidenheid).

Bert Kersten, onder andere hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam, zal aan de hand van een powerpoint presentatie die hij gebruikt heeft voor een gastcollege aan de Universiteit Leiden voor het vak “Religie en mondialisering”, de belan​grijkste feiten, principes en ontwikkelingen bespreken.