De Theosofische Orde van Dienst

Bijdrage

Naar aanleiding van enkele opmerkingen en vragen in verband met de aan de activiteiten van de Vereniging verbonden kosten, besliste de Nationale Sectie om zich aan te passen aan de vereisten van onze moderne maatschappij en een kleine bijdrage te vragen als deelname in de kosten.

Alle activiteiten blijven toegankelijk voor alle geïnteresseerden, die we van harte verwelkomen om, samen met ons te zoeken naar wat echt belangrijk is in het leven: te zoeken naar de Waarheid.

In Antwerpse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Studieavonden
Leden € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 2 vanaf de tweede maal
In Brusselse loges
Bijdrage vanaf 2016 Voordrachten Introduction à la Théosophie Pensées de Krishnamurti Studieavonden
Leden € 2 € 2 € 2 Gratis
Niet-leden € 7 € 5 € 5 € 2 vanaf de tweede maal
Illustratie
Loge Antwerpen
Details
Datum en uur: 
zondag, 18 oktober, 2015 - 11:00 tot 13:00
Spreker: 
Helmut Vandersmissen
Bijdrage: 
Vrije bijdrage

De Theosofische Orde van Dienst is een internationale organisatie die verbonden is met de Theosofische Vereniging. De heer Helmut Vandersmissen, verantwoordelijke voor de afdeling in België komt spreken over de belangrijkste aspecten van deze organisatie. Hij zal ons spreken over het werk van de vele vrijwilligers overal in de wereld, die heel gevarieerde activiteiten ontplooien zoals bv. De scholen, de organisatie van hulp aan kinderen in moeilijkheden, dierenbescherming, enz.

Ook in België zijn er vrijwilligers te kort en de Belgische Theosofische Vereniging wil heel graag mensen van goede wil ontmoeten. Mensen die de wil hebben en in staat zijn vorm te geven aan de Belgische Orde van Dienst.

Iedereen van harte welkom !

Media: 
BijlageGrootte
Afbeeldingspictogram TOS loge_kl.jpg8.62 KB